Coronakrisen och psykisk hälsa

Det är en orolig tid vi lever i just nu med Coronaepidemin och allt som följer med den; fysisk isolering, oro för anhöriga i riskgrupper och en världsekonomi som rasar. Detta kan påverka människors psykiska mående. Mittuniversitetet har därför tagit fram en enkät för att studera hur social isolering, tilltro till myndigheter, förändrade vanor och oro över ekonomin i spåren av Coronakrisen kan hänga samman med psykiska symtom  som oro och depression. Här kan du läsa mer om studien och hitta länken till enkäten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s